http://www.haagsvoetbalgala.nl/

 

Profiel genomineerden

 

Categorie: Beste Keeper 2005

Ingezonden antwoorden van:

 

1.

Naam:
Geboortedatum:
Geboorteplaats:

 

Rody Hoegee
18 januari 1977
Goes

2.

Woonplaats:

 

Zwijndrecht

 

Getrouwd/samenwonend :

 

Samenwonend (Suzanne) en een dochtertje van 15 maanden ( Kaya )

3.

Dagelijkse werkzaamheden:

 

Vertegenwoordiger van Voetbalschoenen ( Patrick)

4.

Huidige club en clubs in het verleden

 

Scheveningen , Cambuur Leeuwarden , Dordrecht 90, Omniworld, Willem II , Sparta , Feyenoord

5.

Favoriete positie binnen 't elftal

 

Keeper

6.

Mening over het huidige amateurvoetbal

 

Het niveau is mij in ieder geval niet tegen gevallen. Er komt soms veel publiek en het is best aantrekkelijk om naar te kijken. Natuurlijk zijn er ook draken van wedstrijden, maar die heb je op het hoogste niveau ook.

 

 

 

    

7.

Mening over het feit dat er een Haags Voetbal Gala wordt georganiseerd.

 

Erg leuk! Ik wist eerlijk gezegd niet dat het zo groots was op gezet.

 

 

 

  

8.

Hoe heb je je uitverkiezing ervaren?

 

Als een compliment! Natuurlijk is het mooi als je voor zoiets bent genomineerd.

Ben er ook erg blij mee. Alleen 1 klein nadeeltje ....ik had mijn vakantie al een ruime tijd geboekt ...wel balen natuurlijk.

 

 

 

  

9.

Eventuele aanvullende opmerkingen die van belang zijn voor het Haags Voetbal Gala of het Haags amateurvoetbal.

 

Ben er erg blij met de nominatie ! En heb het ook erg goed naar mijn zin bij Scheveningen een hele leuke en goede groep en niet te vergeten een goede keeperstrainer ( Ari Rog en een toptrainer die helaas weg gaat naar Quick Boys ( John Block ).

Alleen 1 klein nadeeltje ....ik had mijn vakantie al een ruime tijd geboekt ..dus kan helaas niet aanwezig zijn. Daar baal ik erg van.

 

 

11-06-2005             

http://www.haagschecourant.nl/regioportal/HC/1,1478,13184-Sportalgemeen-Nieuws!Sport!__2745986_,00.html

  

Hoegee de beste

Ziek

Van den Berg, die als beste speler Maurice Steijn opvolgde, bleef Eelco Tigchelaar van Tonegido/HB een fractie voor. Tigchelaar: "Ik ben er ziek van, kan pas later hiervan genieten." Derde werd Robin Blokdijk van Semper Altius.

De amateurvoetballers zijn het hele seizoen beoordeeld door rapporteurs van de stichting Haags Voetbal Gala, verslaggevers van deze krant en trainers.
Rody Hoegee van zaterdaghoofdklasser Scheveningen werd de beste Keeper van het Jaar. Hoegee, die vakantie viert in Frankrijk, werd live telefonisch op de hoogte gebracht van zijn uitverkiezing. "Aanvankelijk had ik m'n bedenkingen over dit klassement, omdat het nu eenmaal een heel groot verschil is of je nu bijvoorbeeld in de tweede klasse of in de hoofdklasse keept", aldus de 28-jarige doelman die betaald voetbal speelde bij Willem II, Sparta, Cambuur en FC Dordrecht. "Maar naarmate m'n teamgenoten me elke week op de cijfers attenteerden, ben ik het gaan volgen. Ik ben toen ook teruggekomen op mijn mening. Ik ben blij met deze prijs, kennelijk leeft het enorm onder de Haagse voetballers."

De spanning was het meest te snijden in het klassement van Talent van het Jaar. Uiteindelijk won Remco Hendriks (HBS), met eenduizendste punt meer dan Huub de Visser van Blauw-Zwart. Atleet Troy Douglas, ambassadeur van de Stichting Spieren voor Spieren (het goede doel van het gala), overhandigde de Gouden Schoen aan Hendriks. "Ik ben er een tijdje uit geweest vanwege de ziekte van pfeiffer en in de laatste wedstrijd, tegen DCV, speelde ik niet best. Om die reden had ik het niet helemaal verwacht. Maar geweldig natuurlijk, deze prijs."

Prijswinnaars

Beste speler.
1. Mark van den Berg (JAC)
2. Eelco Tigchelaar (Tonegido/HB)
3. Robin Blokdijk (Semper Altius)

Beste keeper

1. Rody Hoegee (Schevenin.-zat)
2. Bobby van Galen (HVV)
3. Richard vd Wilk (Semper)Grootste talent

1. Frederik Mansell (HVV)
2. Huub de Visser (Blauw Zwart)
3. Remco Hendriks (HBS)

Topscorer

Mark van den Berg (23 doelpunten)

 http://www.haagsvoetbalgala.nl/vragenlijsten/vragenlijst_hoegee.htm

Mark van den Berg nu wél de nummer één

DEN HAAG | Het was rekenen tot ver achter de komma, maar uiteindelijk is Mark van den Berg onderscheiden als beste amateurvoetballer uit de Haagse regio. De aanvaller van JAC bleef Eelco Tigchelaar van Tonegido/ HB voor met een verschil van 0,00001 punt.

De beste voetballer van het afgelopen seizoen werd zaterdag bekendgemaakt tijdens het Amstel Bier Haags Voetbal Gala in het Haagse Crowne Plaza Promenade Hotel. Van den Berg ontving de gouden schoen uit handen van de Haagse voetbaltrainer André Wetzel (volgend seizoen KV Mechelen). Vorig jaar eindigde Van den Berg nog als tweede achter Maurice Steijn. Nu scoorde Van den Berg gemiddeld 7,45444, tegen Tigchelaar 7,45443.
Alle Haagse voetballers uit de derde klasse en hoger zijn afgelopen seizoen wekelijks beoordeeld door rapporteurs, trainers en verslaggevers. In de categorie Grootste Talent waren de verschillen ook klein. Uiteindelijk won HBS'er Remco Hendriks. Beste keeper werd Rody Hoegee van Scheveningen (zat).
Het Haags Voetbal Gala zaterdag mondde uit in een groot feest waarbij artiesten als John Medley, Lee Towers, Jan van der Laan en Glennis Grace de zaal plat kregen. Het gala werd voor de tweede keer gehouden. Volgend jaar keert het evenement zeker terug. De stichting Haags Voetbal Gala gaat bovendien het concept uitwerken in Nijmegen, Woerden en mogelijk Amsterdam.

http://www.rodyhoegee.nl