De “saaie” zomer basic die elk modemeisje bezit

Natuurlijk zijn er genoeg opwindende stukken die leuke toevoegingen zijn aan een zomergarderobe – een gloednieuw badpak, strappy sandalen, een volumineuze maxi-jurk en statement-making oorbellen komen voor de geest – maar vaak zijn het de basics van de garderobe die de beste zijn investeringen en krijg de meeste slijtage. Hoewel je misschien nietjes zoals T-shirts en sneakers bedekt hebt, zijn er enkele andere belangrijke mode-aankopen die over het hoofd worden gezien. Ten eerste een witte korte broek.

Toen ik zoveel kiekjes van modemensen in witte korte broekoutfits zag, viel het me op hoe veelzijdig het stuk is in elke zomergarderobe. Met versies variërend van denimuitsparingen tot bermudashorts tot gebreide versies, zijn er genoeg coole opties om uit te kiezen. Bovendien zijn de stylingopties bijna eindeloos. Of ze nu worden gedragen als onderdeel van een bijpassend kort pak, gecombineerd met een racerback-tanktop, een cropped vest of onder een oversized blazer, ze zijn de zomerse essential die veel kilometers zal opleveren. Bekijk hier hoe modemensen ze dragen en shop mijn montage.

Als er een les is die ik heb geleerd, is het dat je nooit fout kunt gaan met een bijpassende set. Draag een short met een bijpassende blazer. Ja, Bermuda-shorts zijn de trend waar mode-mensen op dit moment erg van houden. Hier het bewijs dat je een comfortabele short verkleed kunt maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *