De trend dat iedereen deze zomer zijn legging zal verlaten

Als je het beu bent om over fietsbroeken te horen, geven we je niet de schuld, maar de waarheid is dat de athleisure-trend hier tot nader order zal blijven. We kunnen het net zo goed accepteren voor alles wat het waard is. Fietsbroeken zijn vastgepind als een van de grootste trends van de lente en we hebben je geïnformeerd over het ontwerpen van fietsbroeken, waar je fietsbroeken kunt kopen en nog veel meer. Maar vandaag zijn we hier om wat verder in de rij te kijken. Klaar voor een praatje in de zomer? Dat dacht ik al.

De korte hype van de fiets zal zeker nog tot en met augustus blijven bestaan, en vrouwen zullen ongetwijfeld hun legging ruilen voor het coolere (zowel letterlijk als figuurlijk) alternatief. Maar dat is niet alles. In een poging om deze rage een beetje frisser te maken, is iedereen, van trainingsjunkies tot influencers, gespot in hun fietsbroek met een bijpassende top van een soort. Of deze bijpassende top nu een bh, tanktop of crop-top met korte mouwen is, we kunnen garanderen dat deze nieuwe set de hele zomer 2020 de nieuwe go-to zal zijn.

Bekijk verder een paar van onze favoriete outfits voor fietsshorts en koop de combinaties waarvan we denken dat je ze het leukst zult vinden.

Nu thuisworkouts populairder zijn dan ooit, is er echt geen beter moment om een ​​nieuwe athleisure-trend uit te proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *