De zomer basic die nu al mijn leggings vervangt

De laatste tijd praten we veel over bodems die, nou ja, zacht zijn. Omdat het dragen van een spijkerbroek of iets stijfs in de natuur bijna achterhaald is, hebben we verwoed geprobeerd leuke alternatieven te bedenken voor de ‘harde’ broek die we ooit kenden. Met het snel naderen van de zomer, begon ik na te denken over wat voor soort broekjes voor warm weer ik het hele seizoen op zou vertrouwen. Leggings zijn altijd een must voor mij tijdens het sporten natuurlijk, maar ook als gedachteloze loungewear in de koelere maanden. Deze zomer wil ik echter iets anders, dus ik gooi mijn legging weg voor sweaters.

Niet dat ik nog steeds niet van mijn legging houd, maar nu thuiswerken voor een tijdje het nieuwe normaal is, heb ik gemerkt dat leggings eigenlijk niet zo comfortabel zijn. Ja, joggingbroek. Pyjama’s natuurlijk. Maar als de temperatuur buiten stijgt, kun je me officieel alleen sportieve sweatshorts en sweatshorts zien. De zomerse basic ziet er geweldig uit met bijna alles: tanktops, overhemden met knopen, zwemkleding en meer. Ik kan persoonlijk niet wachten om creatief te worden met mijn sweatshorts-styling, en voor het geval je dit seizoen een deel van je legging met mij wilt vervangen, heb ik de beste sweatshorts op de markt gekocht, zodat we samen in de comfortabele loungewear kunnen vibe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *