Hoe een tuinschuur te bouwen

Als je van tuinieren houdt, weet je hoe waardevol het is om een ​​waterdichte tuinschuur te hebben om je gereedschap te beschermen en om aarde, kunstmest en andere materialen droog te houden. Het opslaan van deze items onder zeilen of in de open lucht kan niet worden vergeleken met de beveiliging en het gemak van toegang die wordt geboden door een solide gebouwde tuinschuur.

In klassieke rode en witte stalkleuren met een witgekalkt interieur, zal deze charmante schuur zowel een esthetische als een functionele aanwinst zijn voor uw tuin. Dubbele deuren in schuurstijl bieden gemakkelijke toegang en u kunt een optionele helling toevoegen om in een grasmaaier te rollen. Installeer haken en planken binnenin om uw tuingereedschap op te bergen.

Wanneer moet u uw tuinhuis bouwen?

U zult het comfortabeler vinden om uw tuinschuur te bouwen van de lente tot de vroege herfst. Omdat het interieur echter niet bijzonder weersgevoelig is, kunt u de schuur onder vrijwel alle omstandigheden bouwen. Het schilderen is de belangrijkste beperking, aangezien buitenverf niet kan worden aangebracht in natte of bevriezende omstandigheden. Als alternatief kunt u de tuinschuur buiten het seizoen bouwen, maar deze ongeverfd laten tot de drogere, warmere maanden arriveren.

Codes, vergunningen en hulpprogramma’s

Controleer uw lokale vergunningen- en bestemmingsafdelingen over vergunningen, codes, bestemmingsplannen en erfdienstbaarheden. Bel ook de lokale hotline voor het markeren van hulpprogramma’s. Ze markeren uw eigendom om elektriciteit, riolering, water, gas en andere servicelijnen aan te geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *