Outfits vrouwen ouder dan 40 dragen wel en niet

Voor een groot deel van onze kleermakersrichting wenden we ons constant tot vrouwen boven de 40. We beschouwen deze set tenslotte als gecertificeerde experts, gezien hun tijd aan het ontwikkelen van gepolijste persoonlijke kleerkasten na jarenlang vallen en opstaan.

Terwijl we onlangs de jeans benadrukten waar vrouwen van boven de 40 van houden, dachten we dat we ons vervolgens zouden concentreren op de specifieke ensembles die enkele van de coolste vrouwen boven de 40 in hun dagelijkse leven aantrekken. Wie kan er tenslotte beter een beetje outfitinspiratie halen dan degenen met die primo-modekennis?

En om nog dieper in de materie te duiken, dachten we dat je ook geïnteresseerd zou zijn in de looks die deze vrouwen niet echt meer dragen om toe te voegen aan die outfit inspo-reis. Natuurlijk heeft leeftijd echt niets te maken met wat je wel en niet moet dragen – maar goed, er is misschien iets dat de moeite waard is om op te letten met het stijladvies dat op je afkomt.

Met al dat gezegd, blijf scrollen om de outfits te bekijken die vijf vrouwen ouder dan 40 wel en niet zullen dragen voor werk, het weekend en uitgaan. Plus, koop nietjes overal die voor iedereen op elke leeftijd zullen werken. En merk ook op dat de citaten die op je afkomen gebaseerd zijn op persoonlijke voorkeur van de vrouwen die je tegenkomt – je moet altijd dragen waar je persoonlijk van houdt en waardoor je je comfortabel en zelfverzekerd voelt.

Werk outfits

Ik heb nog nooit een getailleerde jurk op mijn werk gedragen. Ooit. In plaats daarvan is dit ongeveer net zo opgeschoond als ik krijg met een net overhemd met een goede kraag … Ik heb geluk. Ik werk in de mode. Ik kan vrijwel alles op kantoor dragen. Sterker nog, ik zou waarschijnlijk naar mijn werk kunnen gaan in een onstuimige teeny-weeny gele bikini met stippen en een fluorescerende groene welly op mijn hoofd en niemand zou een ooglid slaan. ‘Daar gaat Tray’, zouden ze zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *