Unihertz kondigt jelly 2 Android-smartphone ter grootte van een creditcard aan

Veel zakvriendelijker kun je niet krijgen dan een Android 10-smartphone met een 3-inch display.

In februari kondigde Unihertz zijn kleine Atom XL robuuste smartphone aan, compleet met een 4-inch display, nu zal het bedrijf een nieuwe, nog kleinere Android-telefoon lanceren.

Zoals Liliputing meldt, heet het de Jelly 2, en zoals de naam al doet vermoeden, is het eigenlijk een vervolg op de Jelly-smartphone die in 2017 werd gelanceerd. De Jelly had een 2,45-inch scherm, een resolutie van slechts 340 bij 432 pixels , 2 GB RAM, 16 GB opslag en een batterij van 950 mAh. Het was echter een Android-handset met Android 7.0. PCMag heeft de Pro-versie van die telefoon beoordeeld en was niet zo onder de indruk.

De Jelly 2 is erop gericht om op alle gebieden beter te presteren dan het origineel. De schermgrootte neemt iets toe tot 3 inch, maar de resolutie springt naar 480 bij 854 pixels. De levensduur van de batterij is meer dan verdubbeld tot 2.000 mAh, er is 6 GB RAM, 128 GB opslag en het draait Android 10. Voor camera’s heeft het een 8 MP camera aan de voorkant en een 16 MP camera aan de achterkant (het origineel heeft respectievelijk 2 MP en 8 MP). Alles aan deze smartphone zal klein zijn, inclusief de prijs, die naar verwachting slechts $ 129 zal zijn.

Unihertz zegt dat de Jelly 2 een wereldwijd ontgrendelde 4G-handset is met dubbele simkaartsleuven, ondersteuning voor NFC en een vingerafdruklezer. Je kunt ook de hoeveelheid beschikbare opslagruimte vergroten, omdat er op de een of andere manier een microSD-kaartsleuf in het kleine frame is geperst. Het hart van de Jelly 2 is een octa-core Helio P60-processor, compleet met Mali-G73 MP3 GPU, wat hopelijk resulteert in een snelle ervaring. Als je een Jelly 2 wilt, meld je dan aan op de Unihertz-website om geïnformeerd te worden wanneer de Kickstarter volgende maand begint. Het prijskaartje van $ 129 is alleen voor early bird-prijzen, wat suggereert dat er een bepaald aantal eenheden in de Kickstarter zal zijn die in aanmerking komen voor die prijs, waarna het zal stijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *